Кількість
|
Вартість
|
||
|
Йогуртниця Adler (AD 4476)
Для приготування свіжого корисного йогурту вам знадобляться всього 3 речі: молоко, бактеріальні культури та йогуртниця Adler AD 4476. Пристрій дозволяє приготувати йогурт неймовірно простим способом. Після розміщення інгредієнтів решта процесу виконується автоматично без участі користувача. Йогурт виробляється відразу у скляних банках ємністю 200 мл кожна, що полегшує подальше зручне зберігання готового продукту холодильнику. Пристрій підтримує сприятливу для бактерій температуру молока: 42 градуси, завдяки чому виробництво йогурту відбувається швидко та ефективно.
Технічні дані
- Простий у використанні пристрій, який дозволяє легко
- виробляти корисний домашній йогурт за низькою ціною
- Вимикач з підсвічуванням
- 7 практичних скляних баночок із кришками, що загвинчуються (200 мл)
- Прозора кришка
- Підтримую температуру 42 градуси